Program do zarzadzania dzwiekiem

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tymże odpowiednie.

Dla delikatnych oraz popularniejszych lokali POS znacznie doskonale zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również dużych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dostosowane do książce na każdej liczbie stanowisk POS. Program w przyjemny sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym elementem książki w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz sposobami, które usprawnią życie każdego lokalu. Tworzenie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

wystawianie faktur

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.